PALOKATKOT

Euroopassa rekistöröidään vuosittain 2 000 000 tulipaloa, josta vuosittainen tappio on arviolta 126 miljardia euroa.

Onnettomuus ei katso aikaa, jonka vuoksi on tärkeä reagoida nyt!

Palokatkot ovat tärkeä osa rakennusten turvallisuutta.  Palokatko on palo-osastojen välisten aukkojen tai talotekniikkaläpivientien tiivistys ja paloeriste. Palokatkoilla tuodaan lisäaikaa palontorjuntaan, säästetään ihmishenkiä, pienennetään omaisuusvahinkoja sekä lisätään aikaa pelastustöille. Palokatkot estävät tulen, kuumuuden, savun sekä myrkyllisten kaasujen etenemisen palo-osastoista toiseen. Useasti erilaiset läpiviennit vaativat eri rakenteissa eri tavoin toteutetun palokatkoratkaisun. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää suunnitella palokatkot huolellisesti. 

Käytämme kohteissamme Suomen viranomaisten ja Euroopan unionin hyväksymiä CE-merkittyjä ja ETA-hyväksyttyjä palokatkomateriaaleja.

Toteutamme kaikki palokatkot voimassaolevien hyväksyntöjen (ETA) mukaisesti.

Palokatkojen perusteet löytyvät lainsäädännöstä (Rakennustuoteasetus 1.7.2013 / Laki rakennustuotteiden hyväksynnästä, Maankäyttö- ja rakennuslaki 5.2.1999/132 ja Pelastuslaki 29.4.2011/379 (3 luku 9§) sekä muista vaatimuksia asettavista asiakirjoista kuten esimerkiksi Vakuutusyhtiöiden suojeluohjeet.

LAADUSTA EMME TINGI, VÄHENNETÄÄN YHDESSÄ HENKILÖ & OMAISUUSVAHINKOJA

OTA YHTEYTTÄ

Yhteydenotto                     Referenssit                               Palvelut